A csirkemellfilékre zsebet vágunk. Az avokádót kettévágjuk, magját eltávolítjuk, belsejét kanállal kivájjuk, majd összetörjük. Hozzáadjuk a diót, sózzuk, borsozzuk, aztán 1 evőkanál olajat is hozzácsorgatunk. Ízesítjük citromlével, zúzott fokhagymával, petrezselyemzölddel, aztán jól összedolgozzuk, majd a csirkemellekbe töltjük és kötözőzsineggel formára kötözzük. A húsok külsejét megszórjuk színes borssal.
Felforrósított serpenyőbe tesszük a margarint és 1 evőkanál olajat, majd a húst minden oldalról megpirítjuk. Ha ezzel megvagyunk, felöntjük borral, és készre puhítjuk.
Ha a hús megpuhult, kivesszük, a visszamaradó szószt pedig besűrítjük a reszelt sajttal, majd beleforgatjuk a főtt nyokkit. Tálaláskor paradicsom gerezdekkel, petrezselyemmel vagy zeller zölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.