A megtisztított kelbimbókat sózott, ételízesítős vízben puhára főzzük. A csíkokra vágott csirkemellett sózott, borsozott olajos pácba tesszük. Ha a kelbimó megfőtt, a főzővízből kivéve lecsorgatjuk és félre tesszük.
Egy serpenyőben kevés olajon kiolvasztjuk a szalonnát, hozzáadjuk a kelbimbót és tovább pirítjuk, majd pár perc után megszórjuk az aprított gesztenyedarabokkal. Kissé átforgatjuk, majd kiszedjük a serpenyőből.
Ugyanebbe a serpenyőbe kevés olajat teszünk, majd a korábban sózott, borsozott és olajban pácolt csirkemell csíkokat megpirítjuk. Ezután a zöldségágyra halmozva, gesztenyemézzel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.