A kelbimbót megtisztítjuk. Néhány bimbót félreteszünk, a többit puhára forrásban lévo, sós vízben. A megtisztított csirkemellet négyfelé vágjuk. Megszórjuk egy kevés sóval, borssal, továbbá a kakukkfű lecsipkedett leveleivel.
A hússzeletek egyik oldalát a felforrósított olajon 1 percig sütjük, azután megfordítjuk őket.
A vajat a serpenyőbe tesszük, és a hússzeleteket, nagy lángon, további 30 másodpercig pirítjuk, majd kiszedjük őket, alufóliába csomagoljuk, és a 80 fokra előmelegített sütőbe toljuk 10-15 percre. A serpenyőben visszamaradt zsiradékot félretesszük.
A leszűrt kelbimbót a tejszínnel összepürésítjük, majd megsózzuk, megborsozzuk. A húsokat felszeleteljük, és kissé megpirítjuk a félretett zsiradékon. A kelbimbópürével tálaljuk. A félretett kelbimbóval díszítjük. Héjában főtt burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.