Elkészítés: A csirkemelleket kockára vágjuk, a gyümölcsöket (mindenképp frisset rakjunk bele, kivéve a meggyet) megpucoljuk, kimagozzuk, kockára vágjuk szintén. A húst kevés (kb. 1 evőkanál) olajban megpirítjuk, fűszerezzük a bazsalikommal, a kakukkfűvel, sóval és borssal ízlés szerint. A hús mellé szórjuk a gyümölcsöket, letakarjuk, és takarékon megpároljuk. A hús és a gyümölcs elég levet enged, nem kell alá víz. Ha már ragu állagú, fél dl tejszínt hozzáöntünk, felforraljuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.