Előkészítése: a héjas burgonyát megfőzöm, meghámozom és karikára vágom. Közben a csirkemellet kockákra vágom. Az olajat felforrósítom, és fehéredésig pirítom, közben folyamatosan kevergetem, hogy a hús minden darabkája jól átsüljön. Rászórom a finomra vágott kaprot, megsózom és megborsozom.
Elkészítése: a húsra ráöntöm a tejfölt meg a krémsajtot, kevés citromlével megöntözöm, majd gyenge tűzön átforgatom, és befedem. Néhány percig párolom. Közben a burgonyakarikákat tűzálló tálra rendezem, kissé megsózom, majd ráhalmozom a csirkehúst, és a kapros mártással leöntöm. Előmelegített, forró sütőben 10 percig pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.