Elkészítés: Olívaolajon a kockára vágott, sóval, borssal ízesített csirkemellet megsütöm.
A ínai kelt sós vízben leveleire szedve megfőzöm, a felét összeturmixolom, majd 3 evőkanál tejföllel, mexikói fűszerkeverékkel és ételízesítőve fűszerezem.
A turmixomat hozzáadom a húshoz, és 2 kanál rétesliszttel sűrű szósszá főzöm.
Majd kivajazott jénaiba fetetem a kínai kelkáposzta másik felét, ráhelyezem a húst, megszórom sajttal, és 180 fokos sütőben ráolvasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.