Elkészítés: A fűszerkéreghez valókból a petrezselyemzöldet és a snidlinget finomra vágjuk. A többi hozzávalókat összekeverjük, és a csirkemell mindkét oldalát bekenjük (egész csirkemellfilével dolgozunk, nem szeleteljük).
A tojásokat felverjük, sót keverünk hozzá, és a reszelt parmezán is hozzáadjuk. A fűszerkérges mellet belemártjuk, és nem túl bő olajban kisütjük lassú tűznél.
A körethez a megfőtt burgonyát felkarikázzuk, lilahagymát, pritamin paprikát vagy retket szelünk rá, petrezselyemzöldet teszünk rá. A kolozsvári szalonnát apróra vágva olajon zsírjára pirítjuk, félretesszük.
Elkészítjük a salátaöntetet ecettel és olajjal, aprított csemege uborkát és kevés húslét keverünk hozzá, majd a összeforgatjuk a burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.