Előkészítés: A csirkemelleket megmossuk, lecsepegtetjük, majd felkockázzuk. A rizst kiválogatjuk, megmossuk. A káposztát megtisztítjuk, apróra gyaluljuk. A borsót és a kukoricát lecsepegtetjük.
Elkészítés: Az olajat egy lábasba öntjük a mézzel, és addig forrósítjuk, amíg pezsegni kezd. Ekkor rátesszük a csirkehúst, sózzuk, megszórjuk ételízesítővel. Puhára pároljuk. Ráöntjük a borsót és a kukoricát, és még öt percig együtt pároljuk. Végül hozzáadjuk a káposztát, és újabb öt percig, ám ezúttal keverés nélkül, pároljuk. Amíg a hús párolódik, feltesszük főni a rizst, ha kész, fagylaltos kanállal félgömböket formázva helyezzük a tányérra, úgy tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.