Előkészítés: A csirkemelleket megmossuk, lecsepegtetjük, majd felkockázzuk. A rizst kiválogatjuk, megmossuk. A káposztát megtisztítjuk, apróra gyaluljuk. A borsót és a kukoricát lecsepegtetjük.
Elkészítés: Az olajat egy lábasba öntjük a mézzel, és addig forrósítjuk, amíg pezsegni kezd. Ekkor rátesszük a csirkehúst, sózzuk, megszórjuk ételízesítővel. Puhára pároljuk. Ráöntjük a borsót és a kukoricát, és még öt percig együtt pároljuk. Végül hozzáadjuk a káposztát, és újabb öt percig, ám ezúttal keverés nélkül, pároljuk. Amíg a hús párolódik, feltesszük főni a rizst, ha kész, fagylaltos kanállal félgömböket formázva helyezzük a tányérra, úgy tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.