Elkészítés: A csirkéhez az olajat keverjük össze a mustárral, a szójaszósszal és a Worcestershire-szósszal, ízlés szerint sóval, színes borssal, szerecsendióval és a kakukkfűvel, majd alaposan forgassuk bele az előzőleg enyhén besózott csirkemellfiléket, és hagyjuk legalább 1 órát állni, hogy az ízek jól átjárják a húst (bepácolhatjuk akár már este, majd sütésig a hűtőben tároljuk).
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd helyezzük rá a bepácolt húst, öntsük rá a visszamaradt pácot, és tegyük mellé az időközben előkészített zöldségeket is.
A spárgát alaposan mossuk meg, majd tördeljük le az alsó, fás részét. A sárgarépát pucoljuk meg, majd vágjuk félbe, és vékonyan csíkozzuk fel. A lilahagymát szintén pucoljuk meg, majd vékonyan szeleteljük fel.
Ezután ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kézzel forgassuk össze, majd tegyük a tepsin lévő hús mellé. Végül locsoljuk meg a citromlével és az olívaolajjal.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 20-25 perc alatt készre.
Tálalás előtt szeleteljük fel a csirkemellet, majd tegyük tányérra, rakjuk mellé a sült zöldségeket, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.