Elkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk. A sárgarépát és a cukkinit vékony csíkokra szeljük.
A csirkemellet sózzuk és borsozzuk. A felforrósított olajon a hús mindkét oldalát 5-5 percig sütjük, majd kivesszük az olajból.
A fokhagymát a visszamaradt olajban megpirítjuk. A zöldségcsíkokat hozzáadjuk, majd 5 percig kevergetve nem túl puhára pároljuk. A tejszínt, a fűszereket, a paprikát, sót, borsot egy csészében összekeverjük, a zöldségekhez öntjük, és felforraljuk.
A megsült filéket a tejszínes zöldségbe belerakjuk, és kis lángon még 5 percig
pároljuk.
Sajttal megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.