A baconnel kibélelünk egy tűzálló tálat (én egy kisebb köralakú jénait használtam) úgy, hogy a bacon túllógjon az edény peremén.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A húst először megforgatjuk a lisztbe, majd a felvert tojásba, majd néhány szeletet ráhelyezünk a baconre.
A csirkemellre egy réteg sonkát rakunk, megszórjuk reszelt sajttal. A tejfölbe elkeverjük a zúzott fokhagymát és meglocsoljuk vele a réteg tetejét. Ezután újból lerakunk egy sor csirkemellet, sonkát, sajtot, amit meglocsolunk tejföllel.
A legvégén a bacon végeit ráhajtjuk a rakottasra. A jénai tetejével, vagy alufóliával lefedjük.
180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd a fedelét levéve további 20 percig. Hidegen és melegen is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.