Elkészítés: A csirkehúst apró darabokra (kb. 5×3 cm) vágjuk, majd fokhagymás tejbe beáztatjuk, akár egy egész éjszakára is.
Panírozáshoz készülünk, annyi különbséggel, hogy a prézlihez olajat vagy olvasztott zsírt keverünk, 10 dkg prézlihez kb. 1 evőkanállal.
A hús leszűrjük, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd bepanírozzuk.
Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük, és előmelegített sütőben 200-220 fokon 20-25 percig sütjük - vagy amíg aranybarna nem lesz.
Tetszés szerinti körettel, mártogatóssal, salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.