Elkészítés: A darált húst a vajon megpirítom, majd hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, és fedő alatt 10 percet párolom. Hozzáadom a kockára vágott paradicsomot, a szintén kockára vágott paprikákat, a paradicsompürét, az aprított chilit, sózom, borsozom, és fedő alatt további 5 percet pirítom.
Az 5 perc leteltével leveszem a tűzhelyről, hozzádobom az aprított lilahagymát, a kockára vágott főtt tojást, megszórom a kukoricakeményítővel, összekeverem, és lefedem a fedővel, amíg a tésztát előkészítem.
A tésztát kiterítem, 12 cm átmérőjű köröket szaggatok belőle. A tölteléket a körök egyik felére teszem, majd összenyomom a szélüket, és vizes kézzel összesodrom.
A batyukat sütőpapírral bélelt tepsiben, a tetejét tojássárgájával lekenve, 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm.
Mártogatósként friss krémsajtot vagy salsat kínálok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.