A hajdinát főzzük meg a csomagolásán olvasható leírás szerint, majd a tűzről lehúzva hagyjuk kihűlni.
A zöldborsót lobogva forró sós vízben főzzük puhára pár perc alatt, majd szűrjük le.
Serpenyőben hevítsünk fel 2 ek olajat, és kevergetve pirítsuk rajta fehéredésig a felkockázott, sóval, borssal ízesített csirkemellet.
Adjuk a hajdinához a maradék olajat, a citrom kifacsart levét, a kurkumát, a fahéjat, a mentát, ízlés szerint sót és borsot. Végül keverjük bele a csirkemellet és a leszűrt borsót is. A bébispenótra halmozva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.