Elkészítés: A csirkemellet felkockázom, és kevés margarinon serpenyőben fehéredésig pirítom. Öntök alá egy kevés vizet, és sóval, mediterrán (olasz) fűszerkeverékkel ízesítem. Ha elfőtt a víz, akkor még öntök alá egy keveset, majd hagyom elfőni, és pirosra sütöm a csirkemellet.
A csirke után megpirítom a kenyérkockákat. A tésztát sós vízben kifőzöm. Felkockázom a sajtokat. Felcikkezem a pritamin paprikát.
A csirkét, a tésztát, a sajtokat, a pirított kenyérkockákat összekeverem tejföllel, mustárral és majonézzel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.