Elkészítés: A tésztához valókat gyúrd össze, majd fóliába csomagolva fél órán át hűvös helyen pihentesd.
Ezután lisztezett deszkán nyújtsd kb. 2 mm vastagra, és szúrj ki belőle csillagokat.Fektesd sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített sütőben, 180 fokon 5-6 perc alatt süsd meg!
A marcipánmasszát a narancs lereszelt héjával és kevés narancslével ízesítsd, majd jól gyúrd össze. Porcukorral meghintett deszkán nyújtsd kb. 3 mm vastagra, és a csillagkiszúróval éppen fele annyi csillagot készíts belőle, mint ahány tésztacsillag van.
Állítsd össze a süteményeket: egy tésztacsillagra kenj egy kis lekvárt, helyezz rá egy marcipáncsillagot, erre megint egy pici lekvárt és egy tésztacsillagot tegyél.
A tojások fehérjéjét a citromlével és a porcukorral keverd sűrű masszává, majd kend a csillagok tetejére. Apróra vágott, cukrozott narancshéjat szórj rá, és hagyd szikkadni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.