Elkészítés: A töltelékhez a mákot összekeverjük ízlés szerinti cukorral, annyi tejet adunk hozzá, hogy össze álló, de nem folyós masszát kapjunk. Ha túl sok tejet adunk hozzá, akkor a töltelék lemegy az aljára a sütés ideje alatt. A muffinformát kizsírozzuk, muffin papírokat teszünk bele (könnyebb vele kiszedni).
A nedves és a száraz hozzávalókat külön edényben jól összekeverjük, majd a két masszát óvatosan egymásba forgatjuk. Nem kell csomómentesre kavarni! A massza nagyobbik részét arányosan kikanalazzuk a formákba, rátesszük a tölteléket, vigyázva, hogy ne érje a forma falát. Befedjük a maradék tésztával, és 180 fokos sütőben sütjük, ha lehet, légkeverésen 25-30 percig vagy tűpróbáig. Miután kivettük, hagyjuk hűlni a formában 5-10 percet, ezután könnyen levehetjük a papírt róla.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.