Elkészítés: Az élesztőt cukros tejben megfuttatom, a cukrot, a sót elkeverem a lisztben, és jól kidolgozom az élesztővel és a maradék tejjel. A jól kidolgozott tésztához fokozatosan hozzáadom az olajat, ezzel tovább dagasztom. Tetejét meglisztezem, és kb. 1 óráig kelesztem. Deszkára kiborítom, és 6 gombócot formálok. A gombócokat elnyújtom kb. 15-20 cm átmérőjűre és háromszög alakúra felvagdalom. Minden háromszögbe mogyorónyi margarint teszek, és feltekerem. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, tetejét felvert tojással megkenem és megsózom. Legalább 20 percig kelesztem, majd közepesen forró sütőben sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.