Elkészítés: A margarint lassú tűzön folyékonyra hevítem, hozzáöntöm a mézet, a bort, a szegfűszeget, a lekvárt, a fahéjat (egész is lehet), a vaníliát, megkóstolom. Ha nagyon édes, kis citromlevet adok hozzá. Belerakom a kukoricákat, és lassú tűzön főzöm. Amikor már lassan átfő, kiveszem a kukoricákat egy kistányérra, és a margarinos levet forró víz felett tovább melegítem, a tortabevonót felolvasztom benne, jó sűrűre főzöm. Ezután magas üvegbe öntöm, kicsit hagyom hűlni, hogy még sűrűbb legyen. A kukoricákat egyenként felfűzöm vastagabb cérnára, és belemártogatom a csokiba, majd fellógatom (alá tálcát teszek, hogy arra csöpögjön a csoki). Amikor már annyira kihűlt, hogy hűtőbe lehet rakni, beteszem, hogy rádermedjen a csoki. Ezután már fogyasztható a desszert. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.