A tepsit bélelje ki sütőpapírral, a sütőt melegítse elő 160 fokra. Ha nyers gyümölcsből készíti a süteményt, akkor mossa és hámozza meg az őszibarackot, majd aprítsa fel a gyümölcshúst. A lisztet keverje össze a darált mandulával és a reszelt csokoládéval. A szoba-hőmérsékletű vajat keverje habosra az átszitált porcukorral és a vaníliás cukorral, majd adjon a masszához egy kevés fahéjat és 1 csipetnyi sót is.
Válassza szét a tojások sárgáját és fehérjéit. A tojássárgákat adja a vajas masszához, és alaposan keverje össze. A fehérjéket konyhai robotgép segítségével verje kemény habbá, közben fokozatosan adagolja hozzá a kristálycukrot.
A tészta összeállítása
A fehérjehab kétharmadát kanalazza a vajas keverékhez, majd könnyed mozdulatokkal vegyítse el a mandulával és a csokoládéval elkevert liszttel, valamint a maradék tojásfehérjehabbal.
A tészta egyharmadát öntse a tepsibe. Fedje be egy ostyalappal, majd ossza el rajta a felszeletelt barack felét. Erre kerüljön a második egyharmadnyi adagnyi tésztamassza, majd újra ostyalap és gyümölcs következzen. Az utolsó harmadot simítsa a tésztára, végül előmelegített sütőben 50 perc alatt süsse készre a finomságot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.