Elkészítés: Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a többi hozzávalóval összegyúrjuk, 4 kis cipót formálunk belőle.
A töltelékhez a margarint felolvasztjuk, annyi kakaóport és porcukrot adunk hozzá, hogy sűrű krémet kapjunk.
Egy cipót kerekre nyújtunk (elég vékonyra), és megkenjük a krémmel. Egy másik cipót is ugyanolyan nagyságúra és kerekre nyújtunk, rátesszük a megkent tésztára. Nyolcadoljuk, és a háromszögeket feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, de ne túl szorosan.
A tetejét megkenjük tojással, szép aranybarnára sütjük 200 fokon, alsó-felső sütésnél, kb. 15-20 perc alatt. Ha megsült, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.