Elkészítés: 9 dl tejet a vaníliával, a mazsolával, csipet sóval és a felkockázott csokoládéval óvatosan felmelegítjük, felolvasztjuk benne a csokoládét. Az összekockázott kenyérre öntjük, 1 órát pihentetjük.
A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd a kenyérrel összeforgatjuk.
A kakaós kekszet a mandulával aprítógépben morzsásra daráljuk, összekeverjük a mézeskalács fűszerrel és a sütőporral, majd ezt is a kenyérmasszához adjuk. Összekeverjük, és kivajazott, kristálycukorral behintett tortaformába öntjük. A tetejére szeletelt mandulát hintünk.
160 fokos sütőben, légkeveréssel 1,5-2 órát sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.