Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral és a margarinnal kikeverjük. A lisztet, a kakaót, a tortadarát és a sütőport összekeverjük. A tojások fehérjét felverjük. Ezután mindent összedolgozunk óvatosan, közben apránként hozzáadagoljuk a 6-7 evőkanál meggyes befőttlevet is. Sütőpapírral bélelt kis tepsibe öntjük, és kb. fél órát sütjük 180-200 fokon. Kivesszük, pihentetjük.
A krémhez a meggy levét elkeverjük a pudingporral és a cukorral, majd felfőzzük a tejjel. Mikor eléggé kihűlt /sűrűn megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be/, belekeverjük a tejfölt és a zselatint. Kettévágjuk a sütit, megtöltjük a krém felével, a másik felét a tetejére kenjük, kirakjuk meggyel, majd bevonjuk a zselével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.