Elkészítés: 160 fokra kapcsoljuk a sütőt.
A tésztához habverővel jól összekeverjük a puha vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a 2 tojást. Ha szép habosra vertük, hozzáadjuk a baracklekvárt, a rumaromát és a tejet. Ezt is jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport és kakaóport. Jól összekeverjük, majd a muffinpapírral bélelt formákbakanalazzuk a masszát.
Betoljuk az előmelegített sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütjük, de figyelni kell arra, hogy a tészta még akkor is nagyon puha marad, amikor már megsült. Vigyázzunk, nehogy megégjenek a sütik.
Amíg sülnek a muffinok, addig a máz hozzávalóit jól kikeverjük, hogy szép fényes legyen. Ha már majdnem kihűltek a sütik, akkor a tetejükre kenünk a mázból, és meghintjük színes tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.