Elkészítés: 1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük 2 evőkanál vízzel és a cukor felével. A sárgáját krémesre keverjük a maradék cukorral, ráborítjuk a habot, és rászitáljuk a lisztben elkevert sütőport. Óvatosan összeforgatjuk, és szív alakú tortaformába simítjuk. A sütőben 180 fokon kb. 25 percig sütjük. Kihűtjük.
2. A csokoládékrémport simára keverjük a tejjel (ez kevesebb, mint a tasakon ajánlott mennyiség, de így sűrű, jól kenhető krémet kapunk), és kb. 10 percet pihentetjük.
3. A tortalapot vízszintesen kettévágjuk. Az alsó felét tálra tesszük, megkenjük a krém 1/3 részével, rátesszük a tetejét, kicsit lenyomkodjuk, majd kívülről bekenjük a krém második harmadával. Elsimítjuk a tetején és az oldalán egyaránt.
4. A maradék krémet csillagcsőrös habzsákba szedjük, díszítjük a tortát. Legalább 2 órára a hűtőbe tesszük, csak ezután szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.