Elkészítés: A lisztet, a kakaóport és a sütőport összekeverjük. Az egész tojásokat a cukorral 10 perc alatt elektromos habverővel habosra verjük, apránként hozzáadjuk a vizet és az olajat is. Jó kiverjük, és egy fakanállal hozzákeverjük a szárazanyagokat. 26 cm-es kapcsos formában 180 fokon készre sütjük. Tűpróba!
A krémhez a pudingporokat 2 dl tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet is, felfőzzük, majd kihűtjük, rummal ízesítjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és pudingos krémmel együtt jó habosra keverjük.
A kihűlt kakaós piskótát 3 lapra vágjuk, betöltjük a krémmel, a torta oldalára is hagyunk belőle.
A díszítéshez a csokoládét felolvasztjuk mikróban vagy vízgőz felett, és a torta tetejét bevonjuk. Megvárjuk, míg megdermed. A tejszínt felverjük, és a tortát díszítjük. A torta oldalát a maradék krémmel bevonjuk, és csokoládéforgáccsal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.