Elkészítés: Egy lábosban vizet forralunk, ráhelyezünk egy hőálló tálat, és megolvasztjuk benne a margarint és a csokit, folyamatosan kevergetve. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a 4 tojás sárgáját egyenként belekeverjük. A porcukrot és a lisztet összekeverjük, és apránként hozzáadjuk a csokihoz. Miután csomómentesre elkevertük, a habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk.
Kis csészéket vagy bögréket kikenünk, kristálycukrot öntünk bele, megforgatjuk, a felesleget kiöntjük. A bögrék kb. feléig kanalazzuk a csokis masszát, és fél vagy egész csokikockát dobunk bele. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütjük. A sütő ajtaját ne nyitogassuk az első 5-6 percben, mert összeesik.
Amint kész, fejjel lefelé fordítjuk a tálra, megütögetjük, és óvatosan leemeljük róla a bögrét. Forrón tálaljuk. Fagyival vagy gyümölcsszósszal is szervírozhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.