Elkészítés: A réteslisztet a száraz élesztővel, a fahéjjal, a porcukorral és a vaníliás cukorral összekeverem. Keverés közben a langyos tejet, a 2 tojást és az étolajat hozzáöntöm, majd a könnyen gyúrható tésztát hólyagosra dagasztom. Konyharuhával letakarom, és meleg helyen a duplájára kelesztem. Ha megkelt a tészta, kivajazott-lisztezett tepsibe öntöm a masszát, ízlés szerint annyi mazsolát pakolok a tésztára, amennyi jólesik, és 180 fokos sütőben kis lángon kb. 25 perc alatt pirosra sütöm. Ha kihűlt, a tortabevonót gőz felett megolvasztom, és a sütemény tetejére simítom. Megvárom, amíg a csokoládé rádermed a sütemény tetejére, és fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.