Elkészítés: A tészta hozzávalóiból egyszerű linzertésztát gyúrunk. Kettéosztjuk, az egyiket kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy tepsit, megszurkáljuk és megsütjük.
A másik tésztát ugyanakkora méretűre nyújtjuk, mint az előzőt, és egy tepsi hátán megsütjük.
A krémhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, majd elkeverjük benne a tejport, a margarint és a kókuszreszeléket. A keményítőt a vizzel simára keverjük, majd a kókuszos krémhez adjuk. Kevergetve besűrítjük a krémet. Ha elkészült, azon forrón ráöntjük a tepsiben levő tésztára, és megvárjuk, amíg teljesen kihűl.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és melegen a kihűlt kókuszkrémre simítjuk, majd gyorsan rátesszük a külön sütött másik tésztát. Hűtőben dermesztjük tálalásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.