Elkészítés: 1. Töltsük a kekszet fóliatasakba. Zárjuk le a tasakot, és nyújtófával vagy kézzel morzsoljuk össze teljesen a tasak tartalmát. Olvasszuk fel a vajat, keverjük hozzá a morzsalékot, és nyomjuk bele egy tortaforma aljába.
2. Olvasszuk meg a csokoládét mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőn, közben néhányszor megkevergetve. Elektromos kézi habverővel verjük habosra a tojásfehérjét a cukorral. Keverjük hozzá óvatosan a sajtkrémet és a megolvasztott csokoládét.
3. Osszuk el a masszát a tortaformában, és tegyük be a hűtőbe.
4. Tálalás előtt a 10 dkg étcsokoládét olvasszuk fel a tejszínnel, majd öntsük a torta tetejére, díszítsük a málnával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.