Elkészítés: Felfuttatom meleg helyen az élesztőt (élesztő, 1 kiskanál cukor, langyos tej és 2 kávéskanál liszt), majd hozzáadom a liszthez a sóval, maradék cukorral, majoránnával és olajjal együtt. Robotgéppel (a csigaszerű fejjel) jól kidolgozom. Kb. 5 percig szoktam. Akkor jó, ha kezd levegős lenni és elválik a tál falától. A vizet úgy adom hozzá (általában 2 dl), hogy jó rugalmas, puha tésztát kapjak. Majd lefedve meleg helyen 3/4 órát kelesztem
Lisztezett felületen egyet könnyen gyúrok rajta, megfelezem, hogy vékonyabb tésztájú legyen, majd kézzel kinyújtom, és a kívánt kikent tepsibe rakom.
A cukkinit és a gombát kisebb kockákra vágom, a hagymát vékony szeletekre. A pizzaszószhoz 1 kis konzerv paradicsompürét összekeverek 1 gerezd préselt fokhagymával, oregánóval, majoránnával, sóval és egy kis cukorral, majd egy kis vizet öntök hozzá, hogy kellemes állagú krémalapot kapjak.
A tésztát megkenem a pizzakrémmel, megszórom a hagymával, a cukkinivel, a gombával és az apróra vágott pepperonival, végül reszelt sajttal.
180 fokos előmelegített sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.