Elkészítés: 1.) A paprikát, a hagymát és a cukkinit a sóval elkeverjük, és kb. 4 órán át hideg helyen állni hagyjuk. Jól kinyomkodjuk.
2.) Az ecetet, a mustármagot, a cukrot, a borsot, a vizet és a kurkumát összekeverjük, felforraljuk, beletesszük a kinyomkodott zöldségfélét, és a forrástól számítva 8 percig főzzük.
3.) Forrón kiöblített üvegekbe rakjuk a zöldségeket, a levét még egyszer felforraljuk, és az üvegeket teliöntjük. Rögtön lezárjuk, fejtetőre fordítjuk 5 percre. Ennyi az egész, mehetnek a kamrába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.