Elkészítés: A spárgát megmossuk, meghámozzuk, 2 részre vágjuk. Serpenyőben 1 evőkanál vajat és 1 evőkanál olívaolajat felforrósítunk, majd ehhez hozzáadjuk a spárgát, amit 8-10 percig párolunk.
A csirkemellet, és a hagymát felkockázzuk. A hagymát olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, curryvel, sóval, borssal (és ízlés szerint más fűszerekkel) ízesítjük, és készre pirítjuk.
A tortillalapot tejföllel megkenjük, majd apróra vágott snidlinggel megszórjuk. A paradicsomot szeletekre vágjuk, rátesszük a tortillalapokra, majd ráhelyezzük az elkészített húst és a spárgát is. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd felgöngyöljük, és egy tepsibe (jénai tálba) elhelyezzük őket.
A tepsit előmelegített sütőbe toljuk, és 180 fokon 8 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.