Elkészítés: A húst a fűszerekkel előző este bepácolom, s beteszem a hűtőbe. Másnap egy füles serpenyőbe teszem, vágok rá füstölt szalonnát kockázva, teszek rá friss kakukkfüvet, rozmaringot, meglocsolom fűszerolajjal (saját készítés), alufoliával letakarom, s beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe. 75 percig sütöm, az utolsó 10 percben grill fokozaton.
Megfőzöm a barna rizst. Tálaláskor a rizst megszórom aprított petrezselyemmel, s díszítem petrezselyemlevéllel és paradicsomszelettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.