Elkészítés: Az élesztőt 3 evőkanál cukros tejben felfuttatjuk (az instant élesztőt a liszttel keverjük el). A lisztet mélyebb tálba szitáljuk, hozzákeverjük az élesztőt, a tojássárgákat és a 3 dl langyos tejet. Robotgéppel vagy kézzel jó alaposan kidolgozzuk, mint a kelt tésztát szoktuk, beledolgozzuk a zsiradékot is, és letakarva fél óráig pihentetjük. A tésztát lisztezett deszkára borítjuk, úgy 1 centi vastagra nyújtjuk, a kikevert vajas cukorral megkenjük, esetleg instant kakaóval megszórjuk, (de szórhatunk rá darált diót is), aztán feltekerjük mint a bejglit. 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és zsírozott-lisztezett tepsibe tesszük, egymástól távolabb (mert összekel). Arra is figyeljünk, hogy a vágási felület a sütőlapon legyen. Előmelegített, 180-190 fokos sütőben sütjük. Félig sült állapotban a 2 dl cukros tejjel meglocsolgatjuk a tekercsek tetejét, majd készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.