Lábasba öntjük a narancslét, beledobjuk a kimagozott datolyát, és közepes lángon puhára főzzük kb. 10 perc alatt. Ezután leszűrjük a gyümölcsöt, és felfogjuk a narancslét. Hagyjuk kihűlni mindkettőt.
Késes aprítóba tesszük a datolyát, és krémesre törjük. Hozzáadjuk a darált zabkekszet, a kókuszreszeléket, a szilvalekvárt, valamint a mézet, és alaposan összedolgozzuk az egészet. Azután apránként hozzáöntünk annyi narancslét, hogy formázható állagú masszát kapjunk.
A datolyás masszából 4 db nagy gombócot formázunk, meghempergetjük őket egy kevés kókuszreszelékben, végül 1-1 db fagyitölcsérbe rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.