A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, majd a vajjal. Beleszitáljuk a lisztet és a sót, majd kikeverjük a rummal. A tésztát folpackba csomagoljuk és fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Lisztezett deszkán kinyújtjuk és kis tepsibe helyezzük. Közepes hőfokon aranysárgára sütjük. Közben a tojásfehérjét kemény habbá verjük. Belekeverjük a cukrot és a diót. A megsült tésztát megkenjük a lekvárral. Rásimítjuk a dióhabot és visszatoljuk a sütőbe. Alacsony hőfokon inkább szárítjuk, mint sütjük. Kihűlve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.