Felolvasztjuk az étcsokit a vajjal, közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk.
Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a darabolt diót.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és kb. 20 perc alatt készre sütjük. Fűpróbát végzünk, de itt az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz! Hűlés közben kicsit úgyis szilárdul.
Még langyosan, vaníliafagyival és csokiöntettel tálaljuk - de anélkül is percek alatt elfogy.
Megjegyzés
Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég, ha magas tésztát szeretnénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.