A lisztet, a fahékat, a sütőport a sót és a kakaóport egy közepes tába szitáljuk, majd összekeverjük.
A vajat és a barnacukrot egy robotgéppel összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a tojásokat, a vaníkliakivonatot, és két részletben a kókusztejet, majd pár perc alatt egynemű tésztává keverjük.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, és 175 fokra előlegített sütőbe toljuk, és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
A bevonathoz a csokoládét és az olajat gőz fölött vagy mikróban megolvasztjuk, alaposan összekeverjük, és bevonjuk vele a süteményünk tetejét, majd megszórjuk a mandulaforgáccsal. Pár órát hűvös helyen pihentetjük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.