Elkészítés: A tojások fehérjét felverjük a cukorral, és egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, azután a többi, felsorolt hozzávalót óvatosan hozzákeverjük.
Kisebb tortaformát papírral kibélelünk, beleöntjük a tésztát, és kb. 30 percig sütjük, de az első 5 percben erős lángon, majd visszavesszük a lángot takarékra.
Elkészítjük a krémet. A 2 tojás sárgáját az instant kávéval 1 dl tejben, 14 dkg cukorral és 1 evőkanál kakaóval gőz felett sűrűre főzzük. Kihűtjük, majd 20 dkg kikavart vajhoz adjuk.
A kihűlt tortát vízszintesen 2 vagy 3 részre szeljük, azután megtöltjük a krémmel, oldalát, tetejét is vékonyan bekenjük. Tetejét durvára darált dióval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.