Elkészítés: A tésztához a lisztet a sütőporral és a sóval összekeverjük. A vajat a cukrokkal habosra keverjük elektromos keverőgéppel, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a tejfölt. Fakanállal óvatosan hozzákeverjük a sütőporos lisztet.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A morzsa hozzávalóit is összekeverjük.
Egy kalácsformát szilikonos sütőpapírral kibélelünk. A tésztát 3 részre osztjuk. Az első részt a forma aljába tesszük, megszórjuk a töltelék felével, majd a következő tésztamasszát tesszük rá, utána megszórjuk a maradék töltelékkel, majd befedjük a 3. tésztával. Tetejére szórjuk a fűszeres morzsát.
170 fokra melegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.