A lisztet, a puha vajat, a cukrot, a sütőport, a sót, a tojásokat és a darált diót összekeverjük, tésztát gyúrunk belőle, majd kb 3 cm vastagságúra kinyújtjuk enyhén lisztezett felületen.
Durvára vágott dióval és kevés kristálycukorral megszórjuk a tetejét, majd tetszőleges formával kiszaggatjuk és vajazott, lisztezett tepsire tesszük őket.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük mindet.
Megjegyzés
Csodás roppanós finomság, remek társ egy kis forró csoki mellé egy borús őszi napra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.