Elkészítés: A palacsintatésztát a fenti hozzávalókból összekeverem, 15 percet pihentetem, az elsőt olajozott serpenyőben sütöm. A továbbiakat olaj nélkül, mert elég a tésztában lévő zsiradék.
A diós töltelékhez a tejet felforralom a porcukorral, hozzáöntöm a diót, a mazsolát, épp csak egyet rottyanjon, ízesítem vaníliás cukorral, rummal.
A mártáshoz a fenti hozzávalókat lassan összefőzöm, félrehúzom, és a hideg vajat elkeverem benne.
A palacsintákat a töltelékkel megtöltöm, háromszögre hajtom, és a mártással tálalom.
Díszítésül porcukorral is megszitálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.