Elkészítés: A piskótához a sütőt bemelegítjük. A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá felverjük.
A tojássárgáját a cukorral 4-5 perc alatt fehéredésig verjük, belekeverjük a vizet. A diót egy kicsit megpirítjuk, így intenzívebb lesz az íze. Megőröljük. A diót, a lisztet, a sütőport elvegyítjük. Majd a három alkotóelemet óvatosan, lyukas fakanállal összekeverjük.
Sütőpapírral vagy vajjal, liszttel kibélelt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük. Félidőben csökkentjük a hőfokot.
A krémhez először a tejszínt felverjük pici cukorral és a fixálóval, beleforgatjuk a mascarponét, a cukrot, a diót és a rumot. Felhabosítjuk, és mehet is a kihűlt piskótába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.