Elkészítés: A tojások sárgáját elkeverjük a tejjel, majd a cukrot és a margarint hozzáadva habosra keverjük. Ezután apránként, felváltva hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét. A tésztát margarinnal kikent, kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejére durvára vágott dióbelet szórunk, és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. A tepsiben hagyjuk kissé kihűlni, majd gyúródeszkára borítva, pogácsaszaggatóval vagy félhold alakú kiszúróformával holdacskákat vágunk belőle. Vaníliás porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.