A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. 24 cm–es tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük. A piskótát beleöntjük, 180 fokon 12 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a túrós krémet. A tejszínes pudingot a tejben felfőzzük, majd kihűtjük. A túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral, a narancs jól megmosott, reszelt héjával kikeverjük. A zselatint 2 dl ananászlében felmelegítjük. Langyosra hűtjük. A tejszínt keményre verjük.
A cukros túrót összekeverjük a kihűlt pudinggal, majd a vajjal kihabosítjuk. A kihűlt zselatint is hozzáadjuk, majd a keményre vert tejszínt és az ananász darabokat is. Jól lehűtjük.
A tortaforma aljára tesszük a kerek piskótánkat. Körberakjuk az ananász lébe mártott babapiskótákkal. A krémet egyenletesen eloszlatjuk rajta, a megmaradt babapiskótával kirakjuk a tetejét.
Elkészítjük a vaníliás krémet. A vaníliás pudingot a tejben a cukorral felfőzzük. A piskótákra öntjük forrón. Várunk, hogy kissé megdermedjen.
Vékonyra szelt narancskarikákkal és meggyszemekkel kirakjuk. A tortazselét a tasak hátoldalán lévő utasítások szerint feloldjuk. Amikor kezd kocsonyásodni, a gyümölcsökre öntjük. Hűtőbe tesszük legalább 6 órára tálalásig. Felvert tejszínnel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.