Elkészítés: A leveles tésztát kb. 20x30 cm nagyságú téglalap formájúra kinyújtom, lisztezett sütőlapon, előmelegített sütőben, közepes tűznél(180 fok) világosra sütjük (kb. 20-25 perc). Kihűlés után éles késsel szabályosan körülvágjuk.
Amíg a tészta sül és hűl, a szokásos módon elkészítjük a vaníliakrémet.
Vaníliakrém: A tejet felforraljuk a vaníliával és 1-2 körömnyi citromhéjjal, langyosra hűtjük. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a liszttel, végul apránként felengedjuk az átszűrt tejjel (a vaníliát és a citromhéjat kidobjuk). Állandóan kevergetve, lassú tűzön vagy gőz felett besűrítjük, majd kihűtjük. Időnként megkevergetjük, hogy a teteje ne bőrősödjön meg.
Egy megfelelő nagyságú, négyszögletes tálra helyezzük a tésztalapot, megkenjük a krém felével, tetejére egy sor babapiskótát teszünk, meglocsoljuk a rum felével, majd ismét egy sor babapiskóta következik, a maradék rum, és végül a maradék krém. A tetejét sűrűn-vastagon meghintjük a durvára reszelt csokoládéval. Két három orára a hűtőbe tesszük, de még jobb, ha előző nap készítjük el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.