Gőz fölött megolvasztunk 10 dkg étcsokoládét, ha megolvadt, belekeverünk 10 dkg vajat, majd hagyjuk langyosra hűlni.
2 tojást 15 dkg cukorral habosra keverünk, majd fakanállal belekeverjük az áfonyadzsemet, majd a csokit.
A lisztben elkeverünk 1 teáskanálnyi sütőport, majd ezt beleforgatjuk a tésztába.
175 fokra előmelegített sütőben körül-belül 25 perc alatt készre sütjük a muffinokat.
A krémhez 2 egész tojást felhevítünk 10 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, míg a cukrok el nem olvadnak. Ezután addig verjük robotgéppel, míg teljesen ki nem hűl a habunk. A vajat felkockázzuk és hozzákeverjük. (Nem baj, ha darabos lesz.)
13 dkg étcsokit felolvasztunk vízgőz fölött, majd 2 dkg cukrozatlan kakaóport csomómentesen lekeverünk benne. A vajas alappal alaposan összekeverjük, majd hűtőben hagyjuk, hogy a vaj kissé visszadermedjen. Ezután habzsákba töltve díszítjük vele a muffinokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.