Elkészítés: Egy edényben vizet forralunk. Az étcsokoládét darabokra törjük, s a vajjal együtt gőz felett
felolvasztjuk. E masszához hozzákeverjük a tojások sárgáját, a porcukrot és a sütőporral elvegyített
lisztet. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd ezt is a masszához adjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a tortaformát olajjal kikenjük, és az aljára sütőpapírt teszünk. A masszát beleöntjük, és a tortát kb. 20 percig sütjük, majd kivesszük, s alufóliával letakarva újabb kb. 20 percre visszarakjuk a sütőbe.
Ha elkészült, 20 percig a formában állni hagyjuk, majd egy rácsra rakjuk, és hagyjuk kihűlni.
A csokimázhoz az étcsokoládét és a tejszínt felmelegítjük, és még a meleg krémmel bevonjuk a tortát.
Kb. 1 óra hűtés után rátesszük a friss
gyümölcsöket. Tejszínhabbal vagy vaníliafagylalttal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.