A puha, érett sárgabarackokat alaposan megmossuk, majd négy részre vágjuk. (A díszítéshez féreteszünk néhány szemet.) Megszórjuk a cukorral, majd állni hagyjuk legalább 30 percig, hogy a cukor megolvadjon.
A cukros, édes barackot turmixba tesszük, felöntjük a 100%-os narancslével, hozzáadjuk a joghurtot, ízesítjük fahéjjal, szegfűszeggel és kevés citromhéjjal. (Ha szükséges, mézzel még édesíthetjük.) Krémesre keverjük, és tálalásig hűtjük.
Tejszínhabbal, barackdarabokkal, mentával vagy citromfűvel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.